Nieuwe prijsvechter voor vakanties naar Mallorca

Naar Mallorca met Easyjet

Afgelopen zomer was Mallorca weer populairder dan ooit. De populariteit van het eiland komt voornamelijk door de diversiteit aan alles wat er te doen is op het eiland. In dit artikel lees je meer over de verschillende dingen die je op het eiland kunt doen. Steeds meer partijen weten op deze stijgende populariteit in te spelen. Eurowings is een prijsvechter van de Lufthansa, de Duitse luchtvaartmaatschappij. Zij hebben plannen om cheap budget flights aan te bieden naar en van het eiland. Een vakantie naar Mallorca kan dus nog goedkoper worden.

Vluchten naar Mallorca

Eerder werd er ook al een aankondiging gedaan door EasyJet om goedkope vluchten aan te bieden naar en van Mallorca. Vanaf mei 2017 zal Eurowings twee vliegtuigen in Palma de Mallorca gaan plaatsen. De vliegtuigen zullen worden gebruikt om te vliegen naar diverse Duitse steden en naar andere steden in Europa. De luchtvaartmaatschappij heeft nog geen bestemmingen genoemd welke gebruikt zullen worden. Dit zal dus nog even onbekend blijven. Wel is zeker dat Eurowings vanaf het volgende vakantieseizoen actief zal zijn in vluchten van en naar het eiland.

Vorig jaar al bereikte het eiland een recordaantal toeristen. Dit jaar wordt verwacht dat het aantal nog eens zal worden overbrugt. Gezien er steeds meer interesse komt van vakantiegangers om Mallorca te bezoeken, des te meer bedrijven hierop in gaan spelen. Een bedrijf hiervan is Eurowings.

Easyjet is de Britse luchtvaartmaatschappij die budget vluchten gaat aanbieden van en naar het eiland. In april werd er al een aankondiging gemaakt door Easyjet dat ze vluchten gingen aanbieden naar Mallorca. Easyjet is van plan om volgende zomer drie vliegtuigen te stationeren op het eiland. Voor de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM en Transavia is Mallorca ook een belangrijke bestemming.

Vakanties naar Mallorca

Ben jij naar Mallorca geweest en van plan om weer een bezoek te brengen aan deze bestemming? Dan kun je alvast een geschikt hotel zoeken. Wij hebben een overzicht gemaakt van de verschillende hotels en appartementen met alle bijbehorende informatie van de accommodaties. Voor een overzicht van alle mogelijkheden kun je naar deze pagina gaan waar je een vakantie kunt vinden. Gezien de grote interesse in een vakantie naar Mallorca is al eerder gebleken dat de beste hotels en appartementen snel weg zijn. Daarom kun je er het beste op tijd bij zijn en je vakantie op tijd geboekt te hebben. Zo weet je zeker dat je goed zit op het Spaanse eiland.