Mallorca 2015!

Mallorca is de feestvakantie voor jongeren. Jaarlijks trekken er duizenden jongeren uit verschillende Europese landen naar dit Spaanse Eiland om de zomer feestend door te brengen. Aan de kilometers lange boulevard vind je vele te gekke uitgaansgelegenheden. Zo heb je in het Nederlandse gedeelte (El Arenal) de populaire clubs als 538, Club Veronica, The Beachhouse, Club NL en nog veel meer!

El Arenal Mallorca Boulevard

Uitgaan Mallorca

Naast het uitgaansleven is er nog veel meer te doen dan alleen stappen. Overdag zijn er vele activiteiten die leuk zijn voor iedereen. Lekker zonnen, zwemmen, quad rijden of ga naar het waterpark Aqualand in Mallorca. Er zijn talloze activiteiten waarmee jij de ultieme zomer beleeft met al je vrienden en vriendinnen. Via je reisorganisatie kun je op de hoogte worden gebracht over de activiteiten, zowel dagelijks activiteiten als het uitgaansleven. Let er wel op dat zij er baat bij hebben om jou zo veel mogelijk te verkopen van de pakketten die worden aangeboden door de jongerenorganisatie. Ze kunnen het dus net even iets mooier maken dan het werkelijk is! Daarom is het altijd verstandig om zelf of een van je vrienden voor de vakantie te laten inventariseren over wat er allemaal op jou vakantie te doen is. Om op de hoogte te blijven van jou feestvakantie op Mallorca in 2015 kun je deze website altijd raadplegen. Als onafhankelijke website wordt je altijd op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het eiland. Ben je in Mallorca dan zul je ook vele proppers tegen komen aan het strand. Deze proberen je van alles te verkopen, maar je kunt je ook naar hun mening vragen over anders activiteiten. In een gezellig gesprek zullen zij je het een en ander kunnen vertellen. Mensen die al eerder op Mallorca zijn geweest is ook altijd een goede bron van informatie.

Mallorca 2015 vakantie – Bekijk de acties van Arke

Als je in 2015 van plan bent om helemaal los te gaan op Mallorca dan moet je ook zeker bij de discotheek BCM zijn geweest. Deze ligt in het Britse gedeelte Magaluf. Helaas ligt dit ongeveer 30 kilometer verderop, maar er worden verschillenden bussen geregeld, waarmee je wordt afgezet voor de discotheek en aan het einde van de avond weer wordt opgehaald.

Daily Dream Deal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *