Het bruisende uitgaansleven op Mallorca

uitgaan op El Arenal

Ieder jaar is het weer feest op het eiland Mallorca. Jaarlijks trekken er jongeren uit de hele wereld naar Mallorca om helemaal los te gaan op het eiland. Voornamelijk jongeren uit Europa trekken naar Mallorca om hier helemaal los te gaan. Er zijn dan ook verschillende gedeeltes te vinden waar bepaalde groepen mensen komen. Zo is El Arenal het gedeelte in het zuid-westen van het eiland waar de meeste Nederlanders hun vakantie doorbrengen. Op deze pagina lees je meer tips voor het uitgaansleven op het eiland. Wil je een overzicht van alle uitgaansgelegenheden die er in ieder gedeelte te vinden zijn? Klik dan hier voor het uitgaan op Mallorca.

De leukste tips voor je vakantie

De eerste tip die we je geven voor je vakantie is om aan het begin van de avond buckets te kopen op de boulevard. Overal aan de boulevard kom je verschillende plekken tegen waar je buckets kunt kopen met een fles drank. De fles drank giet je in de emmer en je mixt het met een drankje welke jij lekker vindt. Bij de emmer, oftewel de bucket koop je ook een setje lange rietjes. Met de drankemmer ga je naar het strand of elders aan de boulevard om de emmer met drank leeg te drinken. Dit is een gezellige manier en tevens een goedkope manier om de avond van start te laten gaan. Je bespaart flink op dure drankjes die je later niet hoeft aan te schaffen in de discotheek wanneer je al lichtjes bent aangeschoten.

Daarnaast raden we je aan om eens met een van de kroegentochten mee te gaan die in het Nederlandse gedeelte afspelen. In het Nederlandse gedeelte (El Arenal) vind je veel gezellige café/discotheken. Door aan het begin van je vakantie met een van de tochten mee te gaan weet jij direct wat je waar kunt vinden en ben je op de hoogte van alle mogelijkheden. De rest van de vakantie weet jij bij welke plekjes je wel of niet moet zijn.

Wanneer je het Nederlandse gedeelte hebt gezien is het een aanrader om ook eens een ander gedeelte te bekijken en niet alleen in het Nederlandse gedeelte te blijven hangen. Ten noorden van het Nederlandse gedeelte vind je Playa de Palma waar je ook geweldig kunt uitgaan. Hier komt je veel Duitsers tegen. Tot slot moet je een keer bij Magaluf in BCM zijn geweest. Dit is de grootste discotheek van het eiland en behoort ook tot een van de grootste discotheken van de wereld.

Overdag

Overdag kun je natuurlijk heerlijk aan het stand gaan liggen, maar je kunt er ook voor kiezen om overdag een feestje te gaan maken. Dit kan bij MegaPark in Playa de Palma, maar dat kan ook elders. Zo zijn er diverse partyboten beschikbaar waar je overdag een tocht maakt. Na een tijdje gevaren te hebben wordt de boot stil gelegd, gaat de muziek aan en kan er een feestje worden gebouwd. Zo zijn er overdag nog veel meer feestjes te vinden. Vraag voor meer informatie je reisorganisatie of bezoek een aantal activiteitenkantoortjes.

Rate this post