Boek een wijntour op Mallorca

Wijntours op Mallorca

Ga je van de zomer of gedurende het jaar een vakantie maken naar het Spaande eiland Mallorca? Dan wil je vast meer van het eiland zien dan alleen de stranden. Een echte goede ervaring is om een wijntour te boeken op het eiland. Deze tours kunnen ter plekke worden geboekt en vallen altijd goed in de smaak bij de meeste vakantiegangers. Ook wanneer je geen grote liefhebber bent van wijn dan kan een van deze tours nog een echte aanrader zijn. Hieronder lees je meer over een van de wijntours en wijnproeverijen. Daarnaast geven we de top top tours aan waar jij het beste een tour kunt boeken.

Een wijnproeverij op Mallorca

Bij een wijntour op Mallorca trek je er op uit en ga je ter plekke op het eiland wijnproeven. Wanneer je een tour boekt dan wordt je bij het hotel opgehaald en wordt je naar de bestemming gebracht. Een groot voordeel aan het boeken van een tour is dat de gidsen je onderweg veel informatie kunnen geven over de bepaalde wijnen en hoe deze worden gemaakt. Daarnaast is het leuk om meer informatie over de bestemmingen te krijgen. Op Mallorca zijn veel mooie olijfgaarden te vinden waar de wijn wordt gemaakt. Tijdens de rit naar de bestemmingen kom je onderweg prachtige plaatjes van de natuur tegen. Afhankelijk van de organisatie zul je onderweg stops maken om te genieten van de prachtige natuur die het eiland te bieden heeft.

Daarnaast ga je de bodega’s bezoeken. Een bodega is een wijnhuis. Dit is de locatie waar verschillende wijnen geproefd kunnen worden. Het grootste gedeelte van alle wijnen die op Mallorca worden gemaakt worden ook op het eiland geconsumeerd.

Het bezoeken van de bodega’s kun je ook zelf regelen. Mallorca is een zeer populaire bestemming voor fietsvakanties of voor wandelvakanties. Het eiland heeft een mooie en goede infrastructuur die dit geschikt maakt. Bij de wijnhuizen zelf kun je alsnog informatie krijgen over de bepaalde wijnen, maar een tour is natuurlijk wel de makkelijkste optie en je bent er dan verzekerd van dat je op een goede bestemming uitkomt. Eenmaal op de wijnproeverij zelf kun je op de mooiste locaties tussen de olijfgaarden van een heerlijk wijntje genieten. Wil jij graag een tour op Mallorca zelf boeken? Dan hebben we hieronder een overzichtje van de tours gemaakt die het meest worden aangeraden.

Top 10 wijntours

Wil je er zeker van zijn dat alles goed is geregeld voor een wijnproeverij? Dan raden we je aan om een tour te boeken. Hieronder hebben we een top 10 gemaakt van de organisaties die het meest worden aangeraden.

  1. Mallorca Wine Tours
  2. Bodegas Santa Catarina
  3. Mallorca Culinary Tours
  4. Mallorca Cuisine
  5. Bodegas Jose Ferrer
  6. Bodega Castell Miquel
  7. Finca Son Bordils
  8. Gowineing
  9. Winery Son Artigues
  10. Wine Routes Mallorca

Meer nieuws lezen over Mallorca? Bekijk een van de onderstaande artikelen:

Rate this post