Top 12 beste hotels in El Arenal

Ga jij deze zomer op vakantie naar El Arenal, maar heb je nog niet de juiste accommodatie gevonden? Dan helpen wij je graag verder bij het vinden van de plek waar jij deze zomer een onvergetelijke vakantie door gaat brengen. Wij hebben een overzicht gemaakt met de 12 beste hotels die er in El Arenal zijn te vinden. Voor meer informatie over de betreffende accommodatie kun je direct verder klikken naar de betreffende pagina.

Bekijk deze hotels El Arenal

Onderstaande hebben we een opsomming gemaakt van de hotels die wij aanbevelen. Nadat wij zelf meerdere malen op Mallorca zijn geweest weten wij inmiddels waar je wel en niet moet verblijven. Deze kennis delen wij graag op deze pagina.


1) Hotel Marina Playa de Palma

Marina Playa de Palma MallorcaHotel Marina Playa de Palma is zonder twijfel onze favoriete accommodatie in El Arenal. De accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. De accommodatie heeft de faciliteiten die je nodig hebt en daarnaast heeft het een echte toplocatie. Je verblijft hier namelijk in het hartje van El Arenal en ook nog eens dichtbij het strand. Tijdens het uitgaan zit je dus niet met het regelen van taxi’s en wandel je direct naar de plek waar jij uit wilt gaan. Heb je geen zin om je hotel te verlaten? Geen probleem. Bij Marina Playa de Palma hangt namelijk altijd een goede sfeer. Ben jij geïnteresseerd in dit verblijf? Klik dan hieronder voor nog meer informatie.


2) Hotel Caribbean Bay

zwembad Hotel Caribbean BayGa je met een groep vrienden op vakantie naar Mallorca en wil je elke dag lekker goedkoop kunnen indrinken? Zoek dan niet langer verder en bekijk het Caribbean Bay hotel in El Arenal. Je verblijft hier namelijk all inclusive. Zowel overdag als ’s avonds geniet je van lekker alcoholische versnaperingen. Daarnaast geniet je natuurlijk ook van de gerechten uit het restaurant. Ook de locatie van het Caribbean Bay hotel is uitstekend. Direct in het centrum en dichtbij het strand. Het hotel beschikt over een mooi zwembad en alle faciliteiten die je nodig hebt. Meer informatie vind je door op de onderstaande button over deze accommodatie te klikken.


3) Hotel Palma Bay Club Resort

Hotel Palma Bay Club MallorcaJongeren kunnen het bijna niet beter hebben dan bij Hotel Palma Bay Club Resort. Hier verblijf je namelijk all inclusive, kun je gebruik maken van meerdere zwembaden en verblijf je op een toplocatie. De Barstreet van El Arenal is namelijk op loopafstand bij je accommodatie vandaan en daarnaast is het strand ook niet ver weg. Over de afstanden hoef jij je dus niet meer druk te maken. De kamers zijn erg ruim wat het geschikt maakt voor jongeren om te verblijven. Eerst drink jij een drankje met je vrienden op de kamer en vervolgens kunnen jullie plaatsnemen bij de bar waar jullie genieten van jullie all inclusive arrangement. Verder zijn er 2 restaurants waar je terecht kunt en er is zelfs een pizza & grill bar aanwezig! Moeten we nog meer informatie geven of ben je al overtuigd?


4) Whala!Beach

Whala Beach aan het zwembadWhala!beach is al jaren een zeer bekende spot in El Arenal op Mallorca. Naast dat het een hotel is beschikken ze ook over appartementen. Hierdoor kun jij zelf kiezen of je liever een mooi appartement hebt of in het hotel wilt verblijven. Whala!Beach is een verblijf dat bekend staat om de gezelligheid. Boven is het namelijk een burgerbar aanwezig. Wanneer jij zin hebt in een heerlijke burger dan hoef je het hotel dus nog niet te verlaten. Wanneer echt heel erg brak bent dan hoef je je kamer zelfs nog niet te verlaten. Ze hebben er namelijk roomservice, zodat je de burger of een andere bestelling zelfs nog naar je kamer kunt laten komen! Daarnaast heeft Whala!Beach een uitstekende locatie. Het is direct aan het strand gelegen en je verblijft hier in het centrum van El Arenal.


5) Hotel Paradise Beach Music

poolparty paradise beachGa jij met je vriendengroep naar Mallorca en wil je de hele vakantie lekker feesten? Bekijk dan direct de mogelijkheden om te verblijven bij Hotel Paradise Beach Music. Dit is naar onze mening het party-hotel van El Arenal. Het hotel is alleen toegestaan voor gasten die 16 jaar of ouder zijn. Wanneer jij dus nog geen 16 bent dan kun je hier helaas niet verblijven. Bij het hotel verblijf je op basis van all inclusive, waardoor je onbeperkt naar de bar kunt lopen voor een alcoholische versnapering. Daarnaast is er iedere woensdag een te gekke Paradise poolparty. Samen met de andere hotelgenoten kun je bij Paradise Beach Music een te gek feest vieren. En dan hebben we het nog niet gehad over alle andere feestjes die Mallorca te bieden heeft. Voor meer informatie klik je op de onderstaande button.


6) Hotel Blue Sea Arenal Tower

Hotel Blue Sea Arenal TowerHotel Blue Sea Arenal Tower heeft een centrale ligging in El Arenal. Deze accommodatie is geschikt voor mensen die bij het accommodatie willen komen die er erg netjes er verzorgd uitziet. Vaak is het een heerlijk gevoel om na het uitgaan of na een dagje naar het strand terug te komen bij een verblijf waar je je direct thuisvoelt. Hotel Blue Sea Arenal Tower is zo’n verblijf. De kamers zien er namelijk erg modern en netjes uit. Ook is er een dakterras met een zwembad, waardoor je heerlijk bij je eigen verblijf kunt relaxen en bij kunt komen tijdens je vakantie. Verder is het hotel alleen bestemd voor mensen van 18 jaar en ouder. Let hier dus goed op wanneer je je vakantie boekt dat iedereen voldoet aan de leeftijdsgrens. Een verblijf bij Hotel Blue Sea Arenal Tower is een goede mix tussen een chillvakantie en een uitgaansvakantie.


7) Hotel Amazonas

Hotel Amazonas MallorcaNog een topper in El Arenal is Hotel Amazonas. Dit hotel is al jaren een prettig hotel voor Nederlanders en veel andere toeristen. De website van GOGO biedt een vakantie bij Hotel Amazonas al een lange tijd aan. Je verblijft hier all inclusive en kunt je vakantie dus lekker voordelig doorbrengen, zonder dat je iets tekort komt. Een verblijf bij Hotel Amazonas is zeer geschikt voor de vakantiegangers die tijdens hun vakantie graag bij het zwembad liggen. Bij dit hotel is namelijk een groot zwembad aanwezig om heerlijk te relaxen. De ligging van het hotel is ook uitstekend. Je verblijft hier namelijk in het centrum van El Arenal. Over het algemeen valt er van dit hotel te zeggen dat je een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebt. Voor de liefhebber kan er ook een potje pool worden gespeeld.


8) Don Juan

zwembad Don JuanDon Juan is geen hotel, maar je verblijft hier bij een van de appartementen. Toch willen we hem niet aan je voorbij laten gaan, want jaarlijks worden er goede reviews achtergelaten over Don Juan. Deze accommodatie ligt iets buiten het centrum, maar je kunt er aangenaam verblijven. Je beschikt er over prettige kamers, er is een zwembad en een zonneterras en er is zelfs een snackbar aanwezig. Hoewel het verder buiten het centrum is gelegen wandel je wel zo naar de boulevard en naar het centrum toe. Ook bij dit verblijf is het mogelijk om een potje pool te spelen met je vrienden.


9) Hotel Encant

Hotel Encant aanzichtBen jij al eens eerder op Mallorca geweest? Dan heb je ook vast en zeker een bezoek gebracht aan de leuke discotheek Veronica. Achter de discotheek Veronica is Hotel Encant gelegen. Hiermee heeft het hotel een zeer centrale en ideale ligging om te verblijven. Hotel Encant is het perfecte verblijf voor jongeren. Dat komt met name door de gezellige sfeer en natuurlijk door de ideale ligging bij het strand, in het centrum en achter club Veronica. Club Veronica is de uitgaansgelegenheid in El Arenal die het langste doorgaat van alle uitgaansgelegenheden. Dat komt doordat deze club onder de grond zit en daarom zorgt voor minder geluidsoverlast.


10) Luna Park

Luna Park MallorcaEen hotel die niet mag ontbreken aan dit lijstje is Luna Park. Net als de meeste tophotels in El Arenal is deze ook erg populair bij jongeren. Je verblijft hier all inclusive en kunt overdag heerlijk relaxen bij het zwembad van het hotel. Uniek is dat er een dj bij de bar draait. Zo geniet je er de hele dag door van de beste sfeer. Voor het ontbijt, lunch en diner geniet je op bepaalde tijden van het all inclusive arrangement waarbij je onbeperkt kunt smullen. Luna Park heeft ook een goede ligging dichtbij het centrum. Wanneer je ’s avonds met je vrienden een club opzoekt dan hoef je na het klaarmaken niet ver te wandelen.


11) Iris Hotel

Uitzicht op hotel Iris en zwembadWe hebben hiervoor al heel wat hotels direct in het centrum behandeld, maar dat waren ze nog niet allemaal. Ook hotel Iris is namelijk in het centrum gelegen. Hotel Iris kunnen we ook aanraden om te verblijven tijdens je vakantie. Het is niet alleen in het centrum gelegen, maar onder het hotel vind je zelfs Club Veronica. Na een stapavond die doorgaat tot vroeg in de ochtend ben jij dus al zo bij je hotel. Nadat je naar bed bent geweest loop je de volgende ochtend (of middag) naar het mooie zwembad van deze accommodatie. Het hotel staat bekend als een redelijk eenvoudig verblijf, maar wel goed verzorgd. De afbeelding hiernaast geeft al een goede indruk van hoe jouw vakantie eruit kan zien wanneer je aanstaande zomer aan dit zwembad ligt.


12) Kilimanjaro

KilimanjaroKilimanjaro is een all inclusive verblijf in Kilimanjaro. Naar onze mening heeft deze accommodatie een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het hotel ligt op een prima locatie en er zijn de juiste faciliteiten aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Verder helpt het personeel je waar nodig en geniet je op de aangegeven tijden van het all inclusive arrangement bij het ontbijt, de lunch en het diner. Bij het hotel kun je biljart spelen, tafeltennis en ze hebben zelfs fiets te leen om meer van Mallorca te ontdekken. Ben jij geïnteresseerd in het fietsen over Mallorca? Lees dan onze pagina met informatie over een fietsvakantie over Mallorca.